Андрій Болюбаш залишив посаду голови Громадської ради при ЛОДА

Новини 04 Липня, 2024 121

Львівська ОВА дякує за тривалу активну роботу для розвитку громадянського суспільства та бажає успіхів у всіх починаннях

Він очолював Громадську раду три каденції поспіль – з травня 2017 року.

Сьогодні, 4 липня, розпорядженням начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, на підставі особистої заяви, припинено членство в Громадській раді при Львівській обласній державній адміністрації Андрія Болюбаша.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОВА.

Правник, адвокат, громадський діяч Андрій Болюбаш очолював Громадську раду при Львівській обласній державній адміністрації три каденції поспіль – з травня 2017 року.

На період його каденції випали непрості випробування – завершення адміністративної реформи, епідемія коронавірусу, повномасштабне вторгнення росії. Проте, Андрій Болюбаш ефективно впорався з усіма викликами і організував роботу Громадської ради як дієвої точки концентрації зусиль громади області.

Численні волонтерські збори, тренінги для громадських ініціатив, зустрічі та обговорення проєктів рішень органів влади – це лише невелика частина того, чого вдалось досягнути Андрію Болюбашу на посаді очільника Громадської ради.

Львівська ОВА дякує за тривалу активну роботу для розвитку громадянського суспільства та бажає успіхів у всіх починаннях.

Коментарі

Позначки: