Адвокатка, яка допомагала прикарпатцям “відкосити” від мобілізації, вийшла з СІЗО під заставу

Новини 11 Липня, 2024 101

У правоохоронних органах розповіли, що за Богдану Москву внесли визначену судом заставу у розмірі 2 млн грн, після чого вона покинула стіни СІЗО

У понеділок, 8 липня, затримана за підозрою в ораганізації схеми для ухилянтів львівська адвокатка та теща скандального експрокурора Ростислава Ільницького Богдана Москва вийшла з СІЗО під заставу у розмірі 2 млн грн. Як розповіли ZAXID.NET у правоохоронних органах, за Богдану Москву внесли визначену судом заставу у розмірі 2 млн грн, після чого вона покинула стіни СІЗО.

Нагадаємо, 54-річна адвокатка зі Львова допомагала чоловікам отримати відстрочку від мобілізації під різними приводами. Жінку затримали на гарячому під час отримання грошей.

За інформацією поліції Прикарпаття, її послугами користувалися здебільшого мешканці Івано-Франківської та Львівської областей. До схеми також залучені посадовці медзакладів та співробітників ТЦК та СП Львівщини.

Богдана Москва є тещею скандального експрокурора Ростислава Ільницького. Під час слідчих дій у будинку адвокатки виявили та затримали і її зятя Ростислава Ільницького – його кілька місяців розшукували за виготовлення та використання підроблених документів для виїзду за кордон під виглядом волонтера, а також подання фальшивих документів про здобуття освіти для уникнення мобілізації.

Коментарі

Позначки: ,