5 квітня у Львові відкриють музей науки та інновацій

Новини 22 Березня, 2022 1 105

5 квітня у Львові відкриють музей науки та інновацій

Про це повідомив заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод, пише Четверта студія.

До експозиції увійдуть експонати з музею Малої академії наук України у Києві та Музею цікавої науки в Одесі. Загалом – майже 100 інтерактивних експонатів.

Як і в «рідних» для обох музеїв містах, у Львові будуть наукові шоу, майстер-класи, воркшопи та наукові семінари для дітей і підлітків.

Київський музей науки до війни планував оновити експозицію, а частину своїх експонатів передати до Львова, де планували відкрити музей, та до Маріуполя.

Релокацією музеїв науки та створенням львівського займається команда Tech Startup School. Директор Tech StartUp School та Наукового парку «Львівської політехніки» Назар Подольчак, який і звернувся до нас по допомогу, каже, що до кінця воєнного стану відвідування музею науки у Львові буде безкоштовним. Працюватиме установа за адресою вул. Січових Стрільців, 7.

Мала академія наук у Києві тимчасово призупинила відвідування інтерактивного простору через воєнні дії.

Дякую львівським науковцям, які ініціювали таку важливу справу та тішуся, що всім разом нам вийшло. Вірю, що так само нам вдасться перемогти рашистських нелюдів, повернути позичені експонати і створити в українських Києві та Маріуполі найсучасніші наукові музеї.

Фото з київського музею науки

Коментарі

Позначки: , ,