Коронавірус

Козицький прогнозує карантин щонайменше до середини травня

Голова Львівської ОДА Максим Козицький прогнозує, що карантин, запроваджений 12 березня, триватиме щонайменше до 16 травня. Про це він сказав в ефірі Tvoemisto.tv під час бізнес-сніданку BreakWest, пише Перець.

За словами Максима Козицького, потрібно щонайменше два місяці, аби стабілізувати ситуацію із захворюваністю у випадку, коли немає загострень і різкого збільшення динаміки.

Водночас голова ЛОДА додає, що йому, як людині, яка прийшла на посаду із бізнесу, хотілось би знати точні дати, аби мати змогу розрахувати ресурси і бюджет.

Також Максим Козицький додає, що поки карантин в Україні оголошений до 24 квітня, деякі карантинні заходи варто посилити, адже економіка наразі і так не працює на повну потужність.

«Чим більш жорсткі правила ми введемо до 24 квітня, тим швидше після завершення карантину має відновитись економіка, вона тоді зможе почати швидше працювати», – каже Максим Козицький.

Голова ЛОДА порівняв правила карантину на Львівщині із правилами в інших областях і додав, що у Львівській області не перекривають дороги і не зупиняють роботу усіх підприємств, тож економічне падіння не має бути катастрофічним.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Юрій Холод привітав мешканців Львівщини з Великоднем

На Львівщині святять паски

1 годину тому

На Закарпатті роми стали проти мобілізації

Стрілянина біля ТЦК

6 години тому

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

10 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

19 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

19 години тому