Галерея

У Львові одружилися військовий та волонтерка (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 2 квітня, у кабінеті міського голови Львова одружилися військовий, засновник волонтерського руху «Допоможи фронту» Богдан Масляк та волонтерка і співорганізаторка руху Галина Мороз.

Організувати несподіване для коханої освідчення та одруження чоловіку допомогли побратими, спільні друзі та працівники мерії.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Аби зробити пропозицію коханій, Богдан повернувся з-під Маріуполя всього на кілька днів. Про приїзд чоловіка до Львова Галина не знала. Її запросили у Ратушу, аби обговорити волонтерські питання. На зустрічі була присутня і працівниця РАЦСу, тож, після омріяного «так» нареченої, шлюб пари зареєстрували. Першим молоде подружжя привітав мер міста Андрій Садовий.

«Ніколи не вступайте у суперечку з дружиною. Навіть якщо вона десь буде неправа – промовчіть. Бо якщо ви починаєте входити з дружиною в дебати – ви програли з першої хвилини», – дав настанови главі сім’ї міський голова Львова.

Як розповіли молодята, познайомилася вони на Майдані 8 років тому і відтоді разом. Чоловік робив пропозицію коханій тричі, але відповідь була одною: «Поки ти не зробиш це правильно, я не погоджуюсь». Проте війна внесла свої корективи, і в одному з перших боїв Богдан зрозумів, що такої нагоди може більше і не бути.

«І вже тоді, понад місяць тому, я прийняв рішення, що як тільки буде нагода, я вирвусь, щоб це зробити. Ще тоді я не знав, як це має виглядати, як зробити це незвично. Думаю, все вдалося», – сказав Богдан Масляк.

Далі Богдан як військовобов’язаний повернеться на фронт, а Галина продовжить волонтерити у Львові.

Фото прес-служби ЛМР

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині водій «Мерседеса» вчинив смертельну ДТП (ФОТО)

поліцейські затримали водія

23 секунди тому

Львівська облрада до Дня Європи організувала квест

у Почесному консульстві Нідерландів команда мала зробити якомога більше паперових тюльпанів, біля Почесного консульства Франції…

11 хв. тому

На трасі з Польщею п’яний водій вчинив ДТП

Нетверезому водію, що спричинив ДТП на автодорозі «Львів-Шегині», обрано запобіжний захід

2 години тому

На Львівщині повідомлено про підозру начальнику кар’єру

Незаконний видобуток піску

2 години тому

Офіційно відкрито 5 хвилю стажування молоді у Львівській ОВА

Впродовж наступних 3 місяців стажери здобуватимуть новий практичний досвід, знання і навички, необхідні для роботи…

6 години тому