Його обладнали сучасним обладнанням, облаштували систему вентиляції та кондиціювання повітря
Перебуваючи з робочим візитом на Самбірщині, мав приємність відвідати також Бориню. Тут запрацював простір можливостей та інноваційного навчання для кухарів і барменів.
Про це пише Четверта студія з посиланням на голову ЛОВА Максима Козицького.
На базі Боринського професійного ліцею народних промислів та ремесел створили навчально-практичний центр. Його обладнали сучасним обладнанням, облаштували систему вентиляції та кондиціювання повітря. Тут здобувачі освіти
під наставництвом професіоналів будуть відточувати свої навички в умовах, максимально наближених до тих, які чекають їх, коли вони підуть на роботу за фахом.
Наші молоді люди мають талант і завзяття. Наше завдання – створити такі можливості, щоб вони вповні могли реалізувати свій потенціал в Україні.
На створення навчально-практичного центру скерували більше ніж 6 млн гривень. Понад 5 млн – кошти обласного бюджету. Окрім того, фінансами долучились громада й ліцей.
Наша місцева кухня особлива, вона теж джерело нашої сили. На жаль, дотепер і ми, і світ дуже часто недооцінювали її. Настав час показати, чого ми варті.