Ресторатор Міша Кацурін повідомив про відновлення роботи закладу «Китайський Привіт» у Львові після вимушеного закриття 16 липня у зв’язку з масовим отруєнням відвідувачів. «Китайський Привіт» у Львові на вулиці Миколи Вороного, 3 відновлює роботу 5 серпня.
Про це пише Четверта студія.
«За цей час ми імплементували на нашій кухні ISO22000 – світову систему харчової безпеки, яка працює в міжнародних фуд мережах, авіаційних кейтерінгах та виробництвах. Її мета – усунення харчових небезпек на будь-якому етапі створення страви. Ми завжди дуже відповідально ставилися до всіх систем в наших ресторанах, але це інший рівень», – зазначає Міша Кацурін.
У відео ресторатор продемонстрував роботу кухні ресторану, етапи прийому продуктів та їх зберігання, знезараження приміщення та робочих поверхонь і підкреслив, що в закладі не використовуватимуть сирі яйця – лише підготовлені пастеризовані яєчні суміші.
16 липня власник ресторанів «Японський Привіт», «Китайський Привіт», «В’єтнамский Привіт», «Тайський Привіт» Міша Кацурінповідомив про отруєння у власному новому закладі «Китайський Привіт» у Львові. Всі постраждалі 14 та 15 липня їли сінгапурський чізкейк, у складі якого є яйця.
У процесі епідрозслідування фахівці Держпродспоживслужби виявили низку порушень чинного законодавства. Також фахівці Держпродспоживслужби з’ясували, що лише в сімох із 23 працівників ресторану були медичні книжки.
СБУ викрила на Львівщині голову ОТГ, який вимагав з підприємця 1 млн грн за вирішення…
Львів судитиметься з поляками через будівництво сміттєпереробного заводу
Подробиці
Львів’янина покарали за напад газовим балончиком на працівника ТЦК та поліцейського