Порошенко заявляє про безпрецедентний масштаб підготовки Кремля до втручання в українські вибори

Новини 22 Січня, 2019 139

Фото: president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко заявляє про безпрецедентний масштаб підготовки Кремля до втручання в українські вибори.

Про це Порошенко сказав під час виступу на Софійській площі у Києві з нагоди Дня Соборності України та сторіччя проголошення Акту злуки Української народної республіки та Західноукраїнської народної республіки, – передає  УНІАН.

«Ми перебуваємо напередодні важливого народного волевиявлення… Ми знаємо про безпрецедентний масштаб підготовки Кремля до втручання у вибори», – заявив він.
За словами президента, з цим стикається не лише Україна, а вся Європа і весь світ. «Але немає сумнівів у мудрості нашого народу, у його єдності на шляху, яким ми йдемо у майбутнє», – переконаний Порошенко.

Він наголосив, що шлях України – це дорога до Євросоюзу, до НАТО, до миру і добробуту.

«Ми з вами зберегли державу, зцементували її фундамент і довели, що здатні здобувати перемоги на нашому власному шляху», – сказав глава держави.

Як заявив Порошенко, Україна відродила українське військо у «небачений в історії строк». За його словами, сьогодні Збройні сили України – це сотні тисяч належно підготовлених, озброєних і забезпечених усім необхідним воїнів, вихованих на українських військових традиціях.

Як відомо, чергові вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

 

Коментарі

Позначки: ,