Торт, як індикатор стану львівських доріг (ВІДЕО)

Новини 13 Грудня, 2018 354

Торт кондитерської "Степанків". Ілюстрація: stepankiv.com

У Львові стан дороги на вулиці Курмановича викликає обурення у городян.

Після опублікованого на сторінці «Варта-1» допису Дениса Карпюка про стан   дороги на вулиці Курмановича, користувачі соцмереж у коментарях поділилися  і своїми враженнями від проїзду цією вулицею європейського міста.

Денис Карпюк також виклав відповідне відео, порівнюючи проїзд вулицею Курмановича із «зоною бойових дій, а не магістраллю Львова».

Скриншот/Facebook

«Найкраща передвиборча реклама кандидата Садового Андрія. Господар так, зробив порядок у Львові, тепер можна в Україні, господарювати? Вулиця Курмановича, 11 грудня:  таке враження, як в зону бойових дій потрапив, а не по одній з магістралей Львова проїхався», – зазначає Денис Карпюк.

Найкраща передвиборча реклама кандидата Садового Андрія. Господар так, зробив порядок у Львові, тепер можна в Україні, господарювати? Вул. Курмановича 11.12.2018.р таке враження як в зону бойових дій потрапив а не по одній з магістралей Львова проїхався. Прошу поширте, може до виборів знайдуть гроші відремонтувати

Опубліковано Денисом Карпюком Вівторок, 11 грудня 2018 р.

 

У коментарі під дописом користувач Іванна Бєлова, зазначила, що «ця дорога справжнє страхіття».

Скриншот/Facebook

«Ця дорога це справжнє страхіття! Замовили торт в кондитерській “Степанків”, яка знаходиться на Курмановича. Думали, що той торт не довеземо. Ні машиною, ні пішки звідти не вибратися», – зазначає у коментарі Іванна Бєлова.

 

Коментарі

Позначки: