Співвласники «Ескулабу» розповіли, як Дядюшко зірвався на колектив за туалетний папір

Новини 25 Жовтня, 2024 531

Сергій Дядюшко

під час одного з внутрішніх аудитів співвласники виявили, як з рахунків компанії щомісяця виводяться мільйони на послуги прибирання, що насправді не надавались

Денис Мельник і Станіслав Луговський, співзасновники медичної лабораторії «Ескулаб», в інтерв’ю для проєкту «Говорить Великий Львів» поділилися деталями виникнення корпоративного конфлікту та неадекватною поведінкою третього партнера.

В інтерв’ю вони розповіли про ситуацію всередині компанії та, як Сергій Дядюшко своєю поведінкою шкодив колективу:

«Був випадок, коли Сергій Дядюшко, бувши в особистих справах в Чернівцях, заходив на наш локальний забірний пункт і, коли бачив, що там використовувався туалетний папір іншої марки, ніж в інших лабораторіях, то зривався на працівників та вимагав їх усіх звільнити. Це абсолютно авторитарна позиція, яка не сумісна з нашими поглядами. У той час ми зі Станіславом думали, як організувати транспортування аналізів дронами, а він прискіпувався до банальних речей та шкодив атмосфері в трудовому колективі».

Крім цього, під час одного з внутрішніх аудитів співвласники виявили, як з рахунків компанії щомісяця виводяться мільйони на послуги прибирання, що насправді не надавались, а входили до компетенції самих працівників лабораторій.

«Виявилось, що з 2021 по 2023 рік приміщення, що перебували в розпорядженні нашої компанії, прибирали на сумарно 20 млн гривень. Але жодних робіт не виконувалось, бо це були обов’язки працівників, що безпосередньо працюють на пунктах забору аналізів», – розповів Станіслав Луговський.

Співвласники компанії також додали, що виявити подібні махінації було важко, адже на ключові посади в компанії займали родичі Сергія Дядюшка, який сам був її генеральним директором та особисто підписував фіктивні акти та документи.

Дивіться повне інтерв’ю про заснування “Ескулабу” та причини конфлікту всередині компанії:

Коментарі

Позначки: , , ,