У Франківському районі зведуть житловий будинок

Новини 24 Жовтня, 2024 14

“Ми мали зустріч з мешканцями навколишніх будинків, на якій усі могли озвучити свої зауваження пропозиції та ідеї. Інвестор їх врахував”

На вул. Сельських, 7а у Львові планують зводити багатоквартирний житловий будинок з підземним паркінгом.

Про це повідомили фахівці управління архітектури Львівської міської ради під час засідання виконавчого комітету, пише Четверта студія.

За інформацією департаменту архітектури та просторового розвитку Львівської міськради, об’єкт проходив містобудівну раду. Його детально обговорювали з мешканцями.

«Ми мали зустріч з мешканцями навколишніх будинків, на якій усі могли озвучити свої зауваження пропозиції та ідеї. Інвестор їх врахував. Тому питання позбавлене дискусій з боку людей, яких безпосередньо може стосуватись це будівництво», – зазначив керуючий справами виконавчого комітету Євген Бойко.

Граничні відмітки висоти запланованого будинку відповідають історичному регламенту. Також передбачено достатньо паркомісць, тому в управлінні архітектури готують позитивне рішення щодо видачі містобудівних умов та обмежень.

«Тут маємо зразок доволі якісної архітектури, тому ми вважаємо, що цей об’єкт справді прикрасить цей квартал», – додав Роман Крушельницький, керівник управління архітектури Львівської міської ради.

Коментарі

Позначки: , , ,