Генрі Марш прочитає лекцію для медиків Львова

Новини 24 Жовтня, 2024 31

Легенда світової медицини

Уже цієї п’ятниці, 25 жовтня, знаменитий британський нейрохірург, новатор нейрохірургічної допомоги для України та автор світового бестселера про життя, смерть та нейрохірургію зустрінеться з львівськими медиками та прочитає для них лекцію на тему командної роботи у медицині або Team Work, як називає її сам лектор.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«Чому командна робота настільки важлива в медицині? Якою має бути ефективна комунікація між лікарями всередині команди? А ще – якою повинна бути комунікація між медиками та їхніми пацієнтами – про це відомий нейрохірург говоритиме під час лекції. Запрошуємо на зустріч усіх охочих медичних працівників – керівників медзакладів, лікарів, а також медичних сестер та братів», – зазначають у першому медичному об’єднанні Львова.

Лекція відбудеться у Навчальному хабі лікарні святого Пантелеймона Першого медоб’єднання Львова (вул. Миколайчука, 9). Початок о 12:00. Зареєструватись на лекцію можна за посиланням. Акредитація для ЗМІ тут.

Нагадаємо, Генрі Марш – відомий британський нейрохірург, який провів тисячі операцій на головному і спинному мозку як у Великій Британії, так і за її межами. Навчався в Оксфордській школі і Вестмінстерській школі Лондона. Згодом вивчав також політологію, філософію, економіку в Оксфордському університеті. Отримав відзнаку Королівської медичної школи. Працював у Atkinson Morley Hospital, одному з найпрогресивніших нейрохірургічних відділень країни. 2014 року видав книгу мемуарів

«Історія про життя, смерть та нейрохірургію», яка хоч і була написана для медиків, та стала світовим бестселером. До України Генрі Марш вперше приїхав ще в 90-х роках – ділитися досвідом з українськими колегами. За це його називають піонером нейрохірургічної допомоги Україні. З того часу й до нині був тут близько 30 разів. Консультував та оперував найтяжчих пацієнтів також у Львові, зокрема, у Першому медоб’єднанні Львова.

Коментарі

Позначки: ,