У Львові у маршрутці встановили деревʼяне крісло

Новини 19 Жовтня, 2024 10 358

Фото

Якщо раптом ви перестали відчувати себе частинкою суспільства — ласкаво просимо до Львівської маршрутки!

Про це пише Четверта студія.

Тільки тут ви зможете повністю відчути класову рівність, рівноправ’я та міцний зв’язок поколінь чисто фізично, особливо на поворотах.

Львівська маршрутка – то не просто транспорт чи різновид автомобілів перевізницького класу. Львівська маршрутка – то чудове місце для переосмислення сенсів, набуття досвіду з випадково почутих розмов та щільної соціалізації в парфюмно – часниковій аурі.

Ви відчуєте міцне плече у себе під ребрами, щось тверде дивної форми у боці (то може бути чиясь сумка), забудете про болі у суглобах, бо не будете впевнені, що саме з того, що вас болить, є суглоби. Ви вдихнете стиснутою грудною кліткою розлогий ранковий запах гуртожитку, кухні панельного будинку, фіромонів вчорашнього вечору та ще масу запахів, про етимологію (походження) яких краще не згадувати в пристойному товаристві. Ви станете свідком багатьох життєвих драм, і, не дай Боже, учасником деяких. Ви по особливому відчуєте жагу до життя, коли будете пробратися до виходу. Ви забудете про смог чи щось типу цього, коли зможете вдихнути повітря за межами маршрутки. 

Вас переповнить гордість від виконання місії: ви вийшли на своїй  зупинці. Тепер можете сміливо надсилати резюме у вселенну Марвел. Ви готові до порятунку Всесвіту. А, і головне, ви точно і, як мінімум, на 2-3 години, будете відчувати всі переваги приналежності до суспільства.

Всі спостереження чисто суб’єктивні та можуть не співпадати з баченням дійсності іншими об’єктами процесу. 

Авторка: Оксана Потопник

Коментарі

Позначки: , ,