Seve Clain представляє трек «Ой на горі»

Новини 18 Жовтня, 2024 13

«Ой на горі»: Seve Clain поєднав етно мотиви з електронними жанрами: ПРЕМ’ЄРА

Український продюсер і музикант Seve Clain презентує свій новий трек «Ой на горі», в якому поєднує народні мотиви з сучасними електронними жанрами. Ця робота — сміливий крок у напрямку переосмислення традиційної музики через призму сучасного саунду.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу виконавця.

«Ідея створення “Ой на горі” виникла з бажання передати відчуття єдності минулого і теперішнього». Я хотів поєднати нашу культурну спадщину з електронними трендами, щоб показати, що навіть у світі сучасної музики важливо пам’ятати свої корені. Мене надихнули наші Карпати, їхня неповторна атмосфера і сила», — коментує Seve Clain.

Seve Clain називає свій новий трек «енергійним, атмосферним і мелодійним фьюжном». За його словами, це спроба показати, що музика здатна об’єднувати різні епохи та культури. «Моя музика — це відображення української душі, і я хочу, щоб слухачі відчули той самий емоційний зв’язок, який я відчуваю до цієї пісні».

«Ця народна пісня давно була в моєму серці. Її мелодія і слова завжди мали сильний емоційний резонанс, особливо в контексті теперішніх подій. Я хотів переосмислити її через призму електронного саунду, додавши елементи хаусу, афро-хаусу і латіно-хаусу, щоб створити динамічний, але водночас мелодійний трек. Це своєрідний міст між поколіннями, де традиції йдуть у ногу з часом»,- пояснює музикант.

Окремо він підкреслює важливість розвитку української електронної музики: «Зараз, коли національна свідомість серед молоді зростає, це ідеальний час для того, щоб підняти українську культуру на новий рівень. У нас є багато талановитих музикантів, і я вірю, що наша музика здатна завоювати світові майданчики».

Щодо своєї місії в сучасній Україні, Seve Clain додає: «Музикант у наші дні повинен не лише розважати, а й підтримувати націю через свою творчість. Моя музика має на меті не лише принести задоволення, але й нагадати про наші спільні цінності, об’єднати людей та підтримати дух нації».

Коментарі

Позначки: