На Волині працівник ТЦК скоїв смертельну ДТП

Новини 16 Жовтня, 2024 35

Офіцер, який побив підлеглого у Володимирі, був під цілодобовим арештом за смертельну ДТП

Винуватець ДТП на час проведення службового розслідування відсторонений від виконання службових обов’язків

Поліцейські зʼясовують обставини летальної ДТП у Луцькому районі.

Як повідомили у Нацполіції Волинської області, дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, близько 07:00 години, поблизу села Дачне. 27-річний ківерчанин, керуючи автомобілем Renault, допустив наїзд на жінку, яка перетинала проїжджу частину, попередньо, поблизу пішохідного переходу.

Про це пише Четверта студія.

Від отриманих травм вона померла на місці події. Особу потерпілої встановлено – це 69-річна місцева мешканка.

Водія освідували, він за кермом був тверезий. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 ККУ.

 

Як повідомив Волинський обласний ТЦК та СП, сьогодні, близько 7 години ранку, за участі одного з військовослужбовців Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки трапилась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої, від отриманих травм загинула жінка літнього віку.

Рішенням керівництва винуватець ДТП, на час проведення службового розслідування та встановлення всіх причин і обставин, відсторонений від виконання службових обов’язків. Триває слідство.

«Керівництво Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки приносить глибокі співчуття родині загиблої та закликає ЗМІ не розповсюджувати неправдиву інформацію про начебто ще одне ДТП за участі військовослужбовців, в якому, начебто загинула дитина», зазначається у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,