У Львівському університеті відбудеться День кар’єри ЄС 2024

Новини 12 Жовтня, 2024 16

У рамках Дня кар’єри ЄС 2024 передбачено серію актуальних тренінгів, що відбуватимуться впродовж 15-17 жовтня в офлайн форматі

15-17 жовтня у Львівському університеті відбудеться День кар’єри ЄС 2024 – вже традиційна подія, яка надає можливість молоді отримати корисні знання та навички про кар’єру в контексті інтеграції України в європейський простір. Організаторами заходу є Інформаційний центр ЄС і Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом. Цьогоріч подія відбувається в Університеті вже увосьме, а до заходу вже долучилися понад 30 провідних компаній та громадських організацій.

Проєкт День кар’єри ЄС 2024 реалізує Представництво ЄС в Україні, він має на меті інформувати студентську авдиторію про шляхи професійного розвитку і кар’єрні перспективи для молоді в європейському вимірі. Метою проведення Днів кар’єри ЄС є поширення знань і розвиток навичок, необхідних студентам і молоді для того, щоб стати успішними в контексті європейської інтеграції України, розуміти й дотримуватися європейських цінностей. Основними завданнями Днів кар’єри ЄС обмін думками щодо знань і навичок, необхідних для дотримання й поширення європейських цінностей у професії та кар’єрі, а також відбудови України, виконання критеріїв членства в ЄС та інформування про всебічну підтримку, яку надає ЄС Україні.

Захід об’єднає представників провідних компаній Львова й регіону та активних студентів і випускників, які зацікавлені у пошуку роботи. Під час події учасники мають можливість долучитися до низки заходів, які допоможуть сформувати актуальні навички й отримати інформацію, необхідну для того, щоб досягти успіху на шляху реалізації європейської інтеграції України.

Одним із напрямів Дня кар’єри ЄС 2024 буде Панельна дискусія : «Професійний розвиток та європейська інтеграція». Основні теми, які будуть обговорювати на дискусії, це:

  • тенденції на ринку праці, попит і пропозиція знань і навичок. Які ключові навички обов’язково знадобляться молодій людині для побудови успішної кар’єри;
  • вплив процесів європейської інтеграції на зміст очікуваних роботодавцями знань і навичок. Як український бізнес розвиває ці напрями і які вимоги висуває для молодих фахівців;
  • пріоритети політики Європейського Союзу та тренди, які вони створюють. Які програми ЄС діють в Україні для підтримки освітніх та професійних можливостей молоді;
  • успішні історії від молоді, представників мереж ЄС про те, як використовувати можливості, здобуваючи освіту в Європі та розвивати бізнес за підтримки ЄС.

Основні учасники панельної дискусії:

  • Капленко Галина Вікторівна– завідувачка кафедри економіки та публічного управління факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка, докторка економічних наук, професорка.
  • Переймибіда Андрій – директор центру розвитку талантів у SoftServe.
  • Максим Столярчук – начальник управління з питань цифрового розвитку Львівської обласної державної адміністрації.

Важливою та найактивнішою частиною Дня кар’єри ЄС 2024 буде  Ярмарок вакансій із стендовою презентацією компаній-учасниць, що відбудеться 15 жовтня  в холі головного корпусу з 11 год до 15 год.

У рамках Дня кар’єри ЄС 2024 передбачено серію актуальних тренінгів, що відбуватимуться впродовж 15-17 жовтня в офлайн форматі. Зокрема:

  • 15 жовтня на Тренінг№1 Тема: «Все що треба знати перед співбесідою і трохи більше» – 15.00, 220 ауд. (головний корпус Університету). Тренер – Катерина Поліщук, старша фахівчиня з підбору персоналу компанії KPMG.
  • 16 жовтня на Тренінг№2 Тема: «Психологічна стійкість» – 15.00, 216 ауд. (головний корпус Університету).Тренер – Світлана Незабитовська, керівниця Відділу Психологічної служби ЛНУ ім. Івана Франка
  • 17 жовтня на Тренінг№3 Тема: «Успішний працівник у часі нової реальності: виклики та можливості» – 15.00, 216 ауд. (головний корпус Університету). Тренер – Галина Даців, віцепрезидентка з питань навчання та розвитку персоналу (компанія SoftServe).

А також у рамках події  День кар’єри ЄС 2024 16 жовтня з 10.00 по 14.00 на Фейсбук сторінці Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом відбудуться онлайн презентації кар’єрних можливостей від партнерів Дня кар’єри ЄС 2024.

По завершенні Дня кар’єри ЄС 2024 за результатами матеріалів, що будуть подані на панельній дискусії та тренінгах, учасники матимуть нагоду отримати сертифікат учасника події День кар’єри ЄС 2024.

Запрошуємо усіх зацікавлених приєднуватись та ставати активними учасниками Дня кар’єри ЄС 2024.

Реєстраційна форма для участі:

https://forms.gle/YaRW6DCLZTDygT1a9

Координатори Дня кар’єри ЄС:

  • Наталія Антонюк – координаторка Інформаційного Центру ЄС;
  • Ірина Сновидович – керівниця Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом;
  • Оксана Краєвська – Виконавчий Координатор Інформаційного Центру ЄС у Львівському університеті.

Коментарі

Позначки: