Як у Львові їздити з безкоштовною пересадкою

Новини 09 Жовтня, 2024 1 328

У такому разі вартість поїздки може бути зарезервована не лише при першій валідації, а також і за пересадкові квитки.

Як їздити з безкоштовною пересадкою

Щодня все більше нових власників транспортних ЛеоКарт. Загалом майже 429 тисяч користувачів. Тож нагадуємо, що маєте класну перевагу – можете їздити з безкоштовною пересадкою зі своєю транспортною карткою.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівавтодор.

✔️ Валідуєте ЛеоКарт у першому транспортному засобі. Далі можете здійснити необмежену кількість безоплатних пересадок до 40 хв. За всі поїздки, завалідовані до 40 хв, ви оплатите як за одну.

✔️ Обов’язково валідуватися у кожному транспортному засобі. Наголошуємо на цьому, оскільки деякі пасажири валідують проїзд лише у першому транспортному засобі, а потім просто пересідають у наступні.

До прикладу, якщо ви сіли в один автобус, а потім здійснили пересадку у два наступні – у всіх трьох треба завалідуватися. Незавалідована поїздка – штрафний квиток.

✔️Підтвердженням успішної реєстрації пересадкового квитка також є зелена галочка на валідаторі та напис “Вхід зареєстровано”.

І нагадуємо, баланс ЛеоКарт рекомендовано поповнювати на більшу кількість поїздок, враховуючи і пересадкові валідації.

Це необхідно на випадок відсутнього зв’язку в транспортному засобі.

У такому разі вартість поїздки може бути зарезервована не лише при першій валідації, а також і за пересадкові квитки. Актуальний баланс на ЛеоКарт відображає після списання наступного дня.

Коментарі

Позначки: , , ,