Львів завтра попрощається із трьома військовими

Галерея 06 Жовтня, 2024 355

Вічная память

Завтра, 7 жовтня, Львів попрощається з трьома військовослужбовцями.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛМР.

🕯️Іван Лазар

(24.05.1983-30.09.2024) Уродженець села Середкевичі Львівської області.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від окупантів до лав 100-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Боронив суверенітет та територіальну цілісність держави на східному напрямку фронту.

У Івана Лазара залишилися дружина, двоє дітей, брат із сім’єю та велика родина.

 🕯️Володимир Бурак 

(10.01.1989-30.09.2024) Львів’янин.

 

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від окупантів до складу 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Навіть перебуваючи у зоні бойових дій, Володимир Бурак не втрачав можливості придумати та записати дітям казки на ніч.

У Героя залишилися мама, дружина, двоє дітей та сестра.

🕯️Олексій Остапчук

(24.04.1994-14.08.2024) Уродженець села Виноградове Херсонської області.

Із перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем поїхав на захист столиці. Боровся із російськими загарбниками на Харківському, Запорізькому напрямках та у «гарячих» точках Донеччини спершу у складі 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, а впродовж останнього періоду – 3-ї окремої штурмової бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. За особистий героїзм при виконанні бойових завдань був нагороджений численною кількістю відзнак.

У Олексія Остапчука залишилися дружина і донька.

Чин похорону захисників Олексія Остапчука, Івана Лазара та Володимира Бурака розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають військовослужбовців на Личаківському кладовищі.

Коментарі

Позначки: