Збірна України з футзалу поступилася Бразилії у матчі за фінал ЧС-2024

Новини 03 Жовтня, 2024 37

Тим не менш, зробили це “синьо-жовті” у дуже гідному стилі. Наші хлопці билися до заключних миттєвостей матчу, а долю зустрічі вирішив десятиметровий удар. Підсумковий рахунок зустрічі – 2:3.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Інформаційну службу АФЛ.

Налаштування перед Бразилією авжеж було найсерйозніше. У ролі відвертого “андердога” за передматчевою статистикою перед “пентакампеонами” були саме підопічні Олександра Косенка. Гра, тим не менш, видалася супербойовою та рівною.

За підсумками першого тайму українці взагалі пішли лідерами. Шикарний удар з далекої відстані вдався Чернявському. Бразильці також забили. Щоправда, після перегляду ВАР гол скасували. Суперник атакував Сухова у момент, коли той вже накрив сферу.

Початок другого тайму – не найкращий відтинок протистояння для нас. Бразильці забили двічі за дві хвилин, тим самим довівши, що також не дрімають. Невдовзі, втім, Корсун змусив “Хумо-Арену” в Ташкенті, де відбувалася гра, знову здійнятись на ноги. Паритет у рахунку було відновлено.

Переможний гол у зустрічі для Бразилії стався вже після того, як наші почали забагато фолити. За шостий командний фол було призначено удар з “10 метрів”, який реалізував Дієго. Цей м’яч вирішив ім’я володаря путівки до фіналу.

Аплодує стоячи нашим збірникам. Цей поєдинок однозначно увійде до історії як один із найкращих матчів нашої футзальної збірної України.

Тепер готуємося до боротьби за “бронзу”, яку, до слова, ще жодного разу на ЧС також не здобували. Серед ймовірних опонентів Франція та добре знайома за виступами у груповому раунді Аргентина.

Гра за 3 місце відбудеться у неділю, 6 жовтня, о 15:30.

Світлина: АФУ

Коментарі

Позначки: