Герой України Наєв передав особистий оберіг Олександру Усику (ВІДЕО)

Новини 03 Жовтня, 2024 14

Герой України, генерал-лейтенант Сергій Наєв передав унікальний подарунок легендарному українському боксеру Олександру Усику

Абсолютний чемпіон світу під час тренувань перед боєм з Тайсоном Ф’юрі отримав особистий оберіг Сергія Наєва – тризуб.

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеканал Правда-тут Львів.

На острові Хортиця, на святій землі, майстри-патріоти виготовили надзвичайний символ – унікальний тризуб. Цей символ незламності та національної єдності був переданий генералу Сергію Наєву, який разом з ним виконував бойові завдання від самого початку війни. Тризуб служив не лише як військовий символ, але й як оберіг для захисників України.

“Посередині меч символ київської Русі, козацтва. По боках – сучасні автомати”, – сказав він.

Посередині тризуба виділяється символ київської Русі та козацтва, а по боках – сучасні автомати, що символізують бій сьогодення за існування України. Ця історія – свідчення сили духу та віри в перемогу, яка живе в серцях українців.

Тризуб став не лише символом, але й оберігом для Олександра Усика, адже є нагадуванням про незламність українського народу об’єднаного героїзмом та жагою до перемоги.

Як відомо, реванш Усик – Ф’юрі відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). На кону стоятимуть усі титули, якими володіє український боксер. На відміну від першого бою, цього разу на кону не стоятиме звання абсолютного чемпіона світу, оскільки раніше Олександр відмовився від титулу IBF.

Коментарі

Позначки: