Ветерани “Карпат” та Збірна журналістів заради дітей-сиріт вп’яте зіграють благодійний матч за «Кубок Львова»

Новини 03 Жовтня, 2024 15

Сьогодні

У четвер, 3 жовтня 2024 року, о 13 годині, у м. Львові на стадіоні «Сокіл» відбудеться щорічний V-благодійний матч за «Кубок Львова».

Про це пише Четверта студія з посиланням на Центр новин.

Основна мета благодійного матчу – допомога дітям-сиротам і дітям переселенцям займатися спортом.

Організаторами матчу виступили: Інформаційне агентство «Центр новин», Львівська асоціація футболу, Футбольний клуб «Львів», Благодійний фонд «Братів Мкртчанів», Благодійний фонд «Тарнавських», Ветерани ФК “Карпати” та Збірна журналістів України.

Генеральний медіа-партнер матчу: Труха-Україна.

Партнери матчу: телеканали Xsport, ПРЯМИЙ, Перший західний, 4 студія, Кулемет, Леополіс, Футбум, Львівський портал, Український футбол, Футбол юа та магазин I Love Mommy.

Спеціальна гостя матчу: Ната Султан, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів, учасниця телевізійних шоу.

Трансляція матчу на YouTube каналах: Xsport, ІА “Центр новин”.

Арбітрині матчу:

Софія Причина, арбітр ФІФА та УПЛ;

Олександра Вдовіна, арбітр ФІФА та ПФЛ;

Вероніка Смольська, арбітр УАФ

Місце проведення: стадіон «Сокіл», м. Львів, вул. Патона, 1 початок о 13:00 год.

Акредитація для ЗМІ за телефоном: 0931297148 або centernewsua@gmail.com.

Історія «Кубку Львова»: Ветерани ФК «Карпати» та Збірна журналістів зустрічаються на футбольному полі вп’яте. В 2018 році карпатівці поступилися збірній журналістів по пенальті. У 2021 році володарями «Кубку Львова» стали команда Ветеранів. Журналісти зуміли відігратися в 2022 році. Минулого року влучними виявилися Карпати.

В четверговому протистоянніі журналісти спробують взяти реванш, а легенди українського футболу вчергове покажуть майстерклас. Але головна перемога в благодійному матчі дістанеться дітям-сиротам із Сходу України, які отримають від організаторів та партнерів матчу професійну футбольну форму, спортивне спорядження та солодкі подарунки.

Нагадаємо, завдяки проведенню минулорічного благодійного матчу, в львівському Будинку дитини №1 (КНП ЛОР «Львівський обласний спеціалізований будинок дитини «Любисток») був побудований та відкритий дитячо-спортивний майданчик та футбольне поле для дітей-сиріт.

Ще роком раніше, за результатами “Кубку Львова” відбувся ремонт та відкриття відремонтованих кімнат для дітей-сиріт з Луганщини і дітей, які проживають в будинку.

Дітям-сиротам потрібна постійна допомога, тому під час прямої трансляції благодійного матчу відбудеться збір коштів для дітей-сиріт Будинку дитини №1 та навчально-реабіілітаційного центру “Мрія”.

🔗Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/2FFVF5C9cj

💳Номер картки банки

5375 4112 1970 0437

Ветерани “Карпат” та Збірна журналістів заради дітей-сиріт вп’яте зіграють благодійний матч за «Кубок Львова»

Коментарі

Позначки: