Українська футзальна збірна створила історичний успіх на ЧС-2024

Новини 30 Вересня, 2024 26

У неділю, 29 вересня, збірна України з футзалу у чвертьфіналі Чемпіонату світу обіграла Венесуелу та здобула путівку до півфіналу світової першості вперше з 1996-го року (!!!).

Про це інформує Інформаційна служба АФЛ, пише Четверта студія.

До відповідної стадії українці, нагадаємо, потрапили після вдалих виступів на груповому етапі та проходу Нідерландів протистоянні 1/8 фіналу. Венесуельці натомість після групового раунду зуміли шокувати збірну Іспанії власною перемогою з рахунком 2:1.

Очна ж зустріч між чвертьфіналістами видалася просто феєрії голів. Уже по завершенні першого тайму їх було аж 8. На два голи більше оформили підопічні Олександра Костенка, які і пішли на перерву, лідируючи 5:3.

У другому таймі забивали здебільшого саме наші хлопці, які у супервидовищному стилі розбили латиноамериканців з підсумковим результатом 9:4.

Вийшовши до півфіналу поточного Мундіалю, українці повторили свій історичний успіх 28-річної давнини. У далекому 1996-ому “синьо-жовті” зазнали поразки спершу у півфіналі, а згодом і у зустрічі за “бронзу”. Тепер же сподіваємося на унікальний результат.

Півфінал збірна України проведе у середу, 2 жовтня. О 18:00 на “Хумо Арені” в узбецькому Ташкенті зіграємо проти збірної Бразилії.

Підтримуємо українську команду та вболіваємо всім серцем!

Світлина: АФУ

Коментарі

Позначки: