Перемогою “Урагану” у Львові завершився “Кубок Нескорених-2024”

Новини 30 Вересня, 2024 31

Вісімка найкращих на сьогоднішній день футзальних команд України впродовж декількох днів у Львові розігрувала головний трофей головного передсезонного трофею

У п’ятницю, 27 вересня, львівський ПС “Галичина” побачив чимало захопливих футзальних емоцій. У місті Лева фінішував Золотий Кубок “Кубка Нескорених-2024”.

Про це інформує Інформаційна служба АФЛ, пише Четверта студія.

Вісімка найкращих на сьогоднішній день футзальних команд України впродовж декількох днів у Львові розігрувала головний трофей головного передсезонного трофею. Серед учасників фінального етапу були: “Суха Балка” (Дніпропетровщина), “Атлетик Футзал” (Дніпро), “ЗП Груп” (Запоріжжя), “Sky Up Futsal” (Київ), “Сокіл” (Хмельницький), “Ураган” (Івано-Франківськ), “Aurora” (Київ) та “Енергія” (Львів).

Спершу колективи помірялися силами у групах, а далі відбулися прямі стики за підсумкові позиції.

Їхні результати до вашої уваги:

Матч за 7 місце: “Суха Балка” – “Атлетик Футзал” (6:5)

Матч за 5 місце: “SkyUp Futsal” – “ЗП Груп” (7:4)

Матч за “бронзу”: “Сокіл” – “Енергія” (2:2, пен. 4:3)

ФІНАЛ: “Ураган” – “Aurora” (4:4, пен. 4:2)

Опісля видовищного фіналу відбулася церемонія закриття змагань, на якій чемпіонів та призерів відзначали заступник голови Львівської ОВА Іван Собко, начальник Управління молоді та спорту ЛОВА Роман Хім’як, виконавчий директор АФУ Володимир Гримайло та віцепрезидент АФЛ Володимир Фелишин.

Варто відзначити, що у неділю, 29 вересня, відбулися заключні матчі і у Срібному кубку “Кубка Нескорених-2024”. За підсумками мінітурніру трофей здобула команда “Кардинал-Рівне”.

Звітні змагання, по суті, стали прологом до нового сезону в Екстра-лізі України з футзалу. Тепер вболіваємо за наших на ЧС-2024 в Узбекистані і поступово вриваємося у новий захопливий національний чемпіонат.

Світлина: НФК “Ураган”.

Коментарі