Взуватись зручно й стильно відтепер не потребує зусиль

Новини 28 Вересня, 2024 11

INTERTOP пропонує широкий асортимент товарів на будь-який смак та гаманець

Кожен день ми починаємо не із улюбленої кави, а із зручного взуття, яким максимально комфортно користуватись протягом усього дня. А якщо воно ще й стильне, модне та сучасне – взагалі ідеально.

Саме такий широкий вибір для вибагливих користувачів та для широких мас пропонує INTERTOP. Тут ви можете знайти саме те, що вам подобається найбільше.

Взуття ECCO

Чи не найбільш популярним серед споживачів вже давно залишається взуття екко https://intertop.ua/uk-ua/deals/14573/brand_ecco/. У INTERTOP ви знайдете кеди, кросівки, сандалі, сліпони та мокасини, шльопанці, туфлі та лофери, напів черевики, черевики та чоботи, капці тощо. Широкий асортимент кожного із сигменту товару справді задовільнить найвибагливіших покупців. Такому вибори можуть позаздрити будь-які магазини.

Звісно, взуття можна вибрати онлайн на сайті за потрібними параметрами – розміром, брендом, кольором чи ціною.

Кросівки Vans

Широко представлені у магазині і кросівки вансі https://intertop.ua/uk-ua/deals/14573/sneakers/brand_vans/: для бігу чи для тренування, сліпони та мокасини, шльопанці, туфлі та лофери, напів черевики, черевики та чоботи, капці.

Бренди виробників взуття особливо помилують око справді знавців зручного та комфортного взуття, із яким приємно не тільки пити каву зранку, але й проводити день із колегами, гуляти вулицями міста чи подорожувати за кермом автомобіля.

Зараз магазин INTERTOP https://intertop.ua/uk-ua/ пропонує осінні колекції від топових брендів. Для клієнтів працює оновлена Реферальна програма. Тепер за успішну авторизацію кожного запрошеного друга у мобільному застосунку INTERTOP ви отримаєте 25 бонусів, а також 200 додаткових бонусів за його перше замовлення. Другу автоматично нарахується знижка -10% на перші два замовлення на суму від 3000 грн.

Працює самовивіз із магазину і це справді зручно для клієнтів: ви резервуєте потрібний товар, забираєте того ж дня та сплачуєте при отриманні товару.

Для перевірки наявності товару в магазині потрібно:

1. Відкрити картку товару.

2. Обрати потрібний розмір.

3. Клікнути на “Наявність у магазинах”.

Як зарезервувати товар?

1. Додати товар у кошик.

2. Перейти до оформлення замовлення.

3. Обрати спосіб отримання “Самовивіз із магазину” або “Заберу сьогодні”.

4. Вибрати потрібний магазин для самовивозу.

5. Обрати спосіб оплати “Оплата при отриманні”.

6. Клікнути на “Оформити замовлення”. Готово!

7. Замовлення зберігаються в магазині впродовж 2 днів, після чого анулюються.

Крім того, у INTERTOP можна замовити будь-які аксесуари – рюкзаки, сумки, кепки, гаманці парасольки, шкарпетки, шопери.

Спортсменів задовільнить широкий асортимент не тільки спортивного взуття, але й аксексуарів для спорту, споряджень для тренувань чи аксесуарів для плавання.

Можна знайти цікавинки й для косметичного догляду за обличчям, тілом, волоссям. Помади, креми для рук, тональні основи, туші, ласки, блиски та бальзами для губ зацікавлять навіть найвибагливіших красунь.

Звісно, у магазині постійно є промо-акції та розпродажі.

Купейте швидко, зручно, без зайвих клопотів у INTERTOP. Оформивши підписку на сайті – можна отримувати найкращі пропозиції для шопінгу й переглядати їх вдома у зручний час.

Коментарі

Позначки: ,