У Львові призначать почесного консула Швеції

Новини 27 Вересня, 2024 38

З першим офіційним візитом на Львівщину прибув Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Швеція в Україні Мартін Оберг

З першим офіційним візитом на Львівщину прибув Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Швеція в Україні Мартін Оберг.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, пише Четверта студія.

У Львівській області функціонує 16 підприємств зі шведськими інвестиціями. Пан Оберг зазначив, що багато компаній зацікавлені у веденні бізнесу в Україні та у нашій області зокрема. Домовилися пожвавити співпрацю у цьому напрямі.

“Запропонував Надзвичайному і Повноважному Послу Королівства Швеція розглянути можливість призначення почесного консула Швеції у Львові. Це дуже важливо для поглиблення порозуміння та співробітництва між Україною та Швецією.

Швеція розгляне можливість створити майданчик для популяризації української культури та мистецтва.

Щиро вдячний панові Обергу за цей візит та всьому шведському народові за постійну підтримку, як України загалом, так і нашої області – торік компанія SALAR International організувала навчальні програми для громад Львівщини у галузі місцевого самоврядування та децентралізації. А вже цьогоріч спільно з Міністерство охорони здоров’я України, Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького – ЛНМУ та фондом «Надія» дали старт будівництву дитячого реабілітаційного центру на базі обласного перинатального закладу.

Домовилися з паном Послом шукати більше таких можливостей для жителів області”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,