У Львові вшанували видатного державного та громадського діяча, історика Михайла Грушевського

Галерея 27 Вересня, 2024 59

Фоторепортаж

Сьогодні, 27 вересня, відбулося покладання квітів до пам’ятника Михайлові Грушевському з нагоди 158-річчя від дня його народження.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу облради.

Вшанувати пам’ять видатного державного та громадського діяча зібралися представники обласної військової адміністрації, суспільно-культурних товариств, депутатка Львівської обласної ради Дзвінка Мамчур-Калинець, молодь, громадськість, студенти Львівського фахового коледжу культури та мистецтв та інших навчальних закладів.

Музичний супровід заходу подарував «Людкевич-хор», який виконав Державний гімн України, «Ой у лузі червона калина» та «Боже великий єдиний».

Також сьогодні у Державному меморіальному музеї Михайла Грушевського у Львові впродовж дня діятиме безкоштовний вхід для відвідувачів, кожен, хто завітає буде мати можливість зробити селфі, побачити дерева музею, що пам’ятають господарів вілли та скуштувати яблучок з Президентського саду.

Завтра, 28 вересня о 14 год. у музеї можна буде послухати авторську оповідь Софії Легін «Романтичні історії родини Грушевських». У неділю, 29 вересня, о 14 годині відбудеться презентація виставки «Господарі вілли Грушевських» – авторська вишивка Любові Шаламай, а о 16 годині – відкриття виставки «Видатні Українці» – роботи вихованців дитячої школи народних мистецтв.

Коментарі

Позначки: , ,