Максима Козицького обрали на нову посаду

Новини 27 Вересня, 2024 125

Вітаємо

Максима Козицького обрали головою Палати регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України

Про це повідомив в о голови Львівської обласної ради Юрій Холод, пише Четверта студія.

Попередній голова Палати регіонів Віктор Микита склав свої повноваження у зв’язку з призначенням на посаду заступника керівника Офісу Президента України.

Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України є консультативно-дорадчим органом, утвореним з ініціативи Президента Володимира Зеленського.

Головою Конгресу є Президент України, який здійснює загальне керівництво його діяльністю, визначає порядок роботи та головує на засіданнях Конгресу.

Організаційно у складі Конгресу діють Президія, Палата місцевих влад та Палата регіонів.

«Від себе особисто та від всієї Львівської обласної ради вітаю Максима Козицького. Бажаю високих досягнень, самореалізації та втілення всіх якісних ідей, задумів та планів для нашої перемоги, відновлення і розвитку областей та цілої України. 

Під час війни, і, дай Боже, після нашої перемоги, перед нами стоять великі спільні виклики, незважаючи на те, в якому регіоні України ми живемо. У всіх галузях нам потрібно чітко визначати пріоритети, постійно розвивати співпрацю між собою, з міжнародною спільнотою та крок за кроком рухатися вперед. Вірю, що разом усе зможемо.

Максиме Зіновійовичу, маю за честь працювати пліч-о-пліч і ще раз бажаю успіху у цій нелегкій праці», – йдеться у повідомленні Юрія Холода.

Коментарі

Позначки: , , ,