У Львові біля Янівського цвинтаря збудують готель зі сквером

Новини 27 Вересня, 2024 63

Візуалізація

У сквері планують зробити фонтан, а також розмістити на території арт-об’єкт і дитячий скеледром.

На вул. Єрошенка, 22 у Львові планують збудувати готель з апартаментами квартирного типу та сквером. Про намір видати містобудівні умови та обмеження повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету ЛМР 27 вересня, інформує «Твоє місто».

Ділянка розміщена у Шевченківському районі на відстані 2 км. від центральної частини Львова. Наразі на ділянці площею 0,5179 га розміщені частково зруйновані технічні складські приміщення, які не використовуються.

На ділянці спроєктували 4-поверховий готель на 81 номер. З них 40 облаштують як студіо, а інші 41 – під апартаменти. Також збудують дворівневий підземний паркінг на 77 машиномісць із укриттям. На першому поверсі розмістять вхідну групу, ресторан та комерційні приміщення.

У верхній частині ділянки, яка відноситься до охоронної зони, облаштують сквер. Крім зон для відпочинку, там планують зробити фонтан, а також розмістити на території арт-об’єкт і дитячий скеледром.

Також надійшов гарантійний лист про намір профінансувати покращення інфраструктури на вул. Єрошенка, в прилеглих парках.

Зазначимо, що замовником будівництва є ТзОВ «ПРЕМ’ЄР ХОУМ-ЛЬВІВ». Згідно з даними аналітичної системи YouControl, компанія зареєстрована з 2023 року у Львові. Її власником є дніпровський бізнесмен Євген Ліфшиць.

Нагадаємо, що на вулиці Шевченка, 111а у Львові збудують багаторівневий паркінг та офісні приміщення. Йдеться про ділянку біля вже зведеного торгівельного центру навпроти Янівського цвинтаря.

Коментарі

Позначки: ,