У Львові відзначать 158-му річницю від дня народження Михайла Грушевського

Новини 25 Вересня, 2024 22

Програма

У Львові відзначать 158-му річницю від дня народження Михайла Грушевського

Державний меморіальний музей Михайла Грушевського у Львові запрошує на відзначення 158-ї річниці від дня народження Михайла Грушевського – видатного історика, громадського діяча, державного мужа, автора фундаментальної «Історії України-Руси»

Про це повідомила пресслужба ЛОР, пише Четверта студія.

Цьогоріч заходи з вшанування пам’яті вченого триватимуть три дні.

27 вересня об 11 год. відбудеться покладання квітів до пам’ятника Михайлові Грушевському на проспекті Шевченка у Львові.

Опісля усіх охочих запрошують до музею Михайла Грушевського (вул. І.Франка, 154), де впродовж дня діятиме безкоштовний вхід для відвідувачів, а також кожен, хто завітає буде мати можливість зробити селфі на садибі музею з деревами, що пам’ятають господарів вілли та скуштувати яблучок з Президентського саду.

У музеї Михайла Грушевського заходи відбуватимуться 28 та 29 вересня:

28 вересня о 14 год. можна буде послухати авторську оповідь ученої секретарки музею Софії Легін «Романтичні історії родини Грушевських».

29 вересня у день народження Михайла Грушевського о 14 год. в музеї відбудеться презентація виставки «Господарі вілли Грушевських» – авторська вишивка Любові Шаламай та відкриття виставки «Видатні Українці» – роботи вихованців дитячої школи народних мистецтв Львівської міської ради ( о 16 год).

Коментарі

Позначки: ,