Садовий нарешті визнав, що відпочивав із Москаленком у США

Галерея 22 Вересня, 2024 353

Фото

Мер Львова Андрій Садовий нарешті визнав, що тиждень перебував у США із першим заступником Андрієм Москаленком.

Як пише Четверта студія, про це Садовий повідомив у соціальних мережах.

«Завершую короткий візит до США. Головні теми: енергетична та фінансова стійкість і, звісно, реабілітація.

З боку може здаватися, що вся Америка занурена у виборчий процес і застигла в очікуванні, але це не так. Перевірили й спростували цей міф.

На початку візиту до Вашингтона зустрівся з пані послом Оксаною Маркаровою. Дякую за важливі поради перед стартом роботи. Пані Оксана завжди дуже добре відчуває мікроклімат.

Радий був розмові з Джеффрі Пайєттом, який колись працював послом в Україні, а сьогодні є одним із головних радників Держдепартаменту з питань енергетики. Це була важлива розмова про можливості та потреби відновлюваної енергетики і загалом відновлення України, яке сьогодні має бути швидким. Важливо, що в Штатах це розуміють.

Дуже чекав на зустріч із представниками університетів Огайо та Джорджтаун. Схоже, вони стануть першими офіційними партнерами нашого університету UNBROKEN, який ми створюємо у Львові. Початок багатообіцяючий!

Виступив на форумі мерів Strong Cities. Місцеве самоврядування у всьому світі – це зовсім інший рівень комунікації. Без сумніву, окрім міждержавної політики, треба вибудовувати міцні зв’язки між містами. Тоді це буде дійсно якісна співпраця повного циклу.

Мер Коламбуса є головою Асоціації мерів Америки. Запросив усіх міських голів відвідати Україну, щоб побачити, як виглядає стійкість у дії, і долучитися до її зміцнення.

DFC — американський інвестиційний банк, має кілька дуже предметних і корисних пропозицій для нашого місцевого бізнесу. Домовилися про співпрацю у Львові.

Звісно, всі говорять про вибори і запитують нашу думку. Але моя відповідь одна: я за свободу, бо, як каже Тімоті Снайдер, свобода є основою демократії. І це стосується як Америки, так і України», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,