Садовий хоче заборонити Telegram

Новини 18 Вересня, 2024 71

Мер Львова, перебуваючи у Нью-Йорку, видав черговий кринжовий допис

Мер Львова хоче заблокувати телеграм та впевнений, що українці зможуть організувати збори і на інших платформах

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеграм канал Чорний лист.

«Телеграм – основний месенджер війни від початку повномасштабного вторгнення. Він це розуміє але публікує ці пости… нафіга?», – йдеться у повідомленні.

«Давати визначення всім подіям, які цього тижня відбуваються у Львові, мають правоохоронні органи. Ми ж із вами фіксуємо те, що бачимо.

Тиждень почався з того, що зловмисники розтрощили одне з центральних кафе міста. Сьогодні вночі невідомі підпалили одразу 8 об’єктів у місті, серед них будівлю кінотеатру “Дзвін”. Далі в анонімних телеграм-каналах почали поширювати інформацію з погрозами про теракти. Наразі ніхто не може сказати точно – це ІПСО чи реальні погрози.

Зрозуміло одне – це вже не вперше, коли через Телеграм нас намагаються залякати. Але розум має залишатися холодним. Не маємо піддаватись на провокації. Не забуваймо, що у нас війна і вона також інформаційна.  

Про що домовилися з правоохоронними органами:

Ще сьогодні вони здійснять низку заходів безпеки на території всіх шкіл міста. Деталі не розголошуємо. Завтра вранці біля входу до кожної школи поліцейський та представник школи перевірятимуть всіх, хто заходить. У навчальний заклад можуть увійти лише поліція, працівники школи та учні. Як тільки з’явиться більше інформації, вона буде опублікована на офіційних сторінках, а не в анонімних каналах!

І ще. Як би ми не говорили, що Фейсбук чи Інстаграм блокують публікації та обмежують охоплення, але такі небезпечні повідомлення там би дуже швидко заблокували. Чого не можна сказати про Телеграм. Нам справді варто розпочати серйозну розмову про відмову від цього месенджера на всіх рівнях. Переконаний, що немає такої платформи, на якій українці не змогли б організувати великі збори. Просто нагадаю, з чого почалася Революція Гідності.

Прошу долучитися до цього обговорення всіх лідерів громадської думки. Усвідомлюю, що пишу це в телеграм-каналі, який, очевидно, також доведеться видалити, коли ми разом до цього прийдемо», – написав Садовий.

Коментарі

Позначки: ,