У Львові на одній з доріг запрацювала «зелена хвиля»

Галерея 12 Вересня, 2024 659

Подробиці

На вул. Кульпарківській запрацювала “зелена хвиля”: це пришвидшить проїзд авто на світлофорах

Фахівці ЛКП “Львівавтодор” скоординували світлофорне регулювання на вул. Кульпарківській.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівавтодор.

Йдеться про синхронізацію роботи чотирьох світлофорних об’єктів:

-вул. Кульпарківська – вул. Садова;

-вул. Кульпарківська – Психіатрична лікарня;

-вул. Кульпарківська – вул. Перфецького;

-вул. Кульпарківська – ТЦ “Ашан”.

Координація режиму “зелена хвиля” працює у напрямку на виїзд з міста від вул. Кульпарківська – вул. Садова до вул. Кульпарківська – ТЦ “Ашан”. Водіям рекомендується дотримуватися швидкісного режиму 45-50 км/год. 

Режим “зелена хвиля” передбачає почергове увімкнення дозвільного сигналу на кожному світлофорному об’єкті. У міжпіковий період це допоможе покращити транспортну ситуацію на вказаній ділянці вул. Кульпарківської, зменшивши затримки і черги авто перед цими світлофорними об’єктами.

Як пояснив заступник директора ЛКП “Львівавтодор” Роман Кіндер, у години пік існуватимуть певні затримки в русі перед світлофорним об’єктом на вул. Кульпарківська – ТЦ “Ашан”. Це пов’язано з тим, що після світлофорного об’єкта розміщується нерегульований пішохідний перехід і рух пішоходів може зупиняти групи транспортних засобів, що проїхали на зелений сигнал. А також перетином магістральних вулиць у вигляді кільцевої розв’язки (вул. Кульпарківська – вул. Виговського), пропускна здатність якої наближається до максимуму через високу завантаженість підходів з вул. Виговського, вул. Кульпарківська та вул. Володимира Великого.

Продовжуємо працювати над оптимізацією світлофорного регулювання для покращення безпеки та зручності руху на дорогах нашого міста.

Коментарі

Позначки: , ,