На Львівщині нагородили благодійників з Великої Британії

Галерея 09 Вересня, 2024 226

Фото

У Львівській обласній раді сьогодні, 9 вересня, відбулася зустріч голови комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Назарія Сумала з керівником World Extreme Medicine Марком Геннафордом і співзасновником та операційним директором Medics4Ukraine Лукою Альфатті.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОР.

Британські організації World Extreme Medicine і Medics4Ukraine з часу повномасштабного вторгнення вчать медиків України працювати в екстремальних умовах, зокрема на передовій, і постачають високоякісне травматологічне медичне обладнання для постраждалих від війни.

«Дякуємо за вашу допомогу Україні, за співпрацю і за все те, що ви зробили і робите для нашої держави у час війни», – зазначив Назарій Сумало та вручив Марку Геннафорду і Луці Альфатті відзнаки командування Сил підтримки Збройних Сил України і подяки Львівської обласної ради.

У відповідь гості подякували за отримані нагороди та за майже трирічну співпрацю з благодійними організаціями Львівщини.

«З моменту вторгнення росії в Україну ми зібрали в гривневому еквіваленті понад 180 млн грн на медичне обладнання для лікування травм та на навчання медиків і військових тактичній медицині.
Ми з вами – до перемоги», – підкреслив Марк Ганнафорд.

Більше про World Extreme Medicine та Medics4Ukraine – за посиланням https://worldextrememedicine.com/

Коментарі

Позначки: ,