У центрі Львова 34-річний житель Маріуполя побив чоловіка

Новини 09 Вересня, 2024 1 074

Фото Романа Балука

Його взято під варту

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру 34-річному уродженцю Маріуполя. Йому інкримінують заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкоджен, небезпечного для життя в момент  заподіяння (ч. 1 ст. 121 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

За даними слідства, у серпні цього року на одній із алей у центрі Львова  підозрюваний розпивав алкогольні напої разом зі своїми знайомими. Згодом між фігурантом та чоловіком з іншої компанії, яка перебувала поблизу, виник раптовий конфлікт. В ході сутички підозрюваний наніс декілька ударів по голові та тілу потерпілого. Цим самим спричинив йому тяжкі тілесні ушкодження.

Чоловіка госпіталізували до лікарні, де йому було надано невідкладну медичну допомогу. Наразі він перебуває у стабільно важкому стані.

За клопотанням прокурора підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Слідчі дії тривають. Призначено ряд експертиз.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ЛРУП №1 ГУ НП у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: , ,