Зінкевич побачив позитивні зміни на дорогах Львова

Новини 21 Серпня, 2024 307

Що сталось?!

І знову у Львові позитивні зміни на дорогах.

Зокрема, йдеться про доволі складне перехрестя вулиць Богданівська та Пластова, адже там постійно утворювалися ускладнення у русі транспорту: тим, кому потрібно було повернути на вулицю Пластову, доводилось стояти в значному заторі.

Про це повідомив голова комісії транспорту ЛМР, очільник «Варти-1» Ігор Зінкевич, пише Четверта студія.

Отже, що змінилось

Було облаштовано додаткову руку транспорту для правого повороту на вулицю Пластову, це в свою чергу покращило безпеку руху та збільшило пропускну здатність транспорту.

У результаті праці ЛКП ” Інститут просторового розвитку” розробили оновлену схему організації дорожнього руху на перехресті вулиць Богданівська – Пластова. В подальшому схему було погоджено Управлінням патрульної поліції у Львівській області.

Зміни включали в себе розширення проїзної частини, що дозволило облаштувати дві смуги руху, а також встановити острівець безпеки. Крім того, було змінено всі старі дорожні знаки на нові сучасні та оновлено дорожню розмітку.

Сприяли покращенню дорожнього руху на даній розв’язці представники бізнесу, які мають свої об’єкти на вулицях Богданівській та Пластовій.

Дані зміни дали змогу суттєво покращити безпеку руху, збільшили пропускну здатність транспорту, що в свою чергу зменшило час очікування в заторах для учасників дорожнього руху, про що і було зазначено у Личаківській районній адміністрації.

Коментарі

Позначки: , ,