Адвокат підозрюваного у вбивстві Фаріон каже, що слідству треба шукати жінку

Новини 07 Серпня, 2024 1 442

Подробиці

Адвокат підозрюваного у вбивстві професорки та мовознавиці Ірини Фаріон Ігор Сулима не виключає, що її могла вбити жінка і потрібно шукати її, а не зосереджувати слідство на його клієнту.

Про це він сказав в інтервʼю Українським Новинам, пише Четверта студія.

“Це вже потрібно запитувати його (чи покриває він когось, – ред.). Все можливо. Ми можемо взяти будь-яку версію і вона матиме право на життя. Інше питання – чи підтвердиться ця версія. Ми можемо висувати версію, що це було шоу, можемо висувати версію, що це було декілька осіб. Можливо навіть, що це була жінка. Все можливо”, – заявив адвокат.

Він здивований тим, що слідство зупинилось на його клієнту і не рухається далі.

“Досудове розслідування триває тільки по моєму підзахисному. А якщо це не він? Що ви зберете після півроку або року? Нічого. Кого ви знайдете через рік? Нікого. Якщо це зробив хтось інший, його вже просто немає в Україні. А хто в нас зараз може спокійно виїхати з України? Жінка. Ніхто не звертав увагу на сторонніх осіб, які ходили там і потрапляли на камери. Там жінка пройшла, там ще хтось і так далі. Всі звернули увагу на мого підзахисного, тому що він злочинець, який нібито хоче вбити когось і одягається як клоун”, – обурився захисник.

Коментарі

Позначки: , ,