Україна відзначає 159-ту річницю від дня народження митрополита Андрея Шептицького

Новини 29 Липня, 2024 132

Памʼятаємо

«…Україна звільниться від свого упадку та стане державою могутньою, з’єднаною, величавою, яка буде дорівнюватися другим високо розвинутим державам» — це були останні пророчі слова митрополита Андрея Шептицького.

Про це пише начальник ЛОВА Максим Козицький, інформує Четверта студія.

І вони дійсно пророчі. Наша держава щоденно доводить, що український дух, всенародна могутність – незламні та величні. Україна вкотре продемонструвала всьому цивілізованому світу свою наполегливість та спрагу до незалежності від нахабного бажання ворога завоювати те, що йому не належить.

В цей день минає 159 років від дня народження предстоятеля Української греко-католицької церкви, митрополита Андрея Шептицького.

Безсумнівно, його послав Україні Бог. Його духовні настанови по сьогоднішній день є джерелом натхнення для багатьох людей у всьому світі.

Він був не лише релігійним лідером, але й мудрим наставником, який присвятив своє життя служінню Богові та українському народу. Його слово по сьогодні здатне зігріти серце і розум кожного.

Нехай його праця та приклад безкорисливої любові до Бога та України і надалі надихає нас на боротьбу за краще майбутнє для нашої держави.

Коментарі

Позначки: , ,