Львівщина прощається із чотирма захисниками (ФОТО)

Галерея 29 Грудня, 2023 51

Ілюстрація: ФБ/Юрій Назаркевич

Вічная памʼять

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОВА.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками:

🕯️Степан Полулященко 

Уродженець села Малі Ланки Львівського району. Боронив країну в зоні проведення антитерористичної операції. На початку повномасштабного вторгнення рф добровольцем став до лав ЗСУ. Виконував бойові завдання у Київській області, далі – на східному напрямку у лавах 15-го Слов’янського полку Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Загинув захисник 24 грудня 2023 року. Воїну було 56 років. У нього залишилися батьки, брат, сестра та племінники. 

🕯️Євген Гусєв 

Уродженець міста Сєвєродонецьк Луганської області. Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини. Служив у лавах 88-го окремого батальйону морської піхоти 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського Військово-морських Сил Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на південному напрямку. Загинув 15 листопада 2023 року. Захиснику було 35 років. У нього залишилися друзі та побратими.

🕯️Віктор Циран 

Уродженець міста Маріуполь. Із початком  повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від російських окупантів у складі військової частини А7091. Виконував бойові завдання на східному напрямку. Загинув 23 грудня 2023 року. Воїну був 51 рік. 

🕯️Тарас Тимків 

Житель села Пісочна Розвадівської громади. Загинув воїн 25 грудня 2023 року в районі населеного пункту Федорівка Бахмутського району Донецької області. Захиснику було 37 років. У нього залишилася дружина, троє дітей та сестра.

Вічна пам’ять усім героям!🙏🏻

Коментарі

Позначки: