На Львівщині працює 327 ЦНАПів

Новини 05 Жовтня, 2023 73

Львівська область – перша в Україні за розвитком мережі ЦНАПів

На Львівщині уже створили 327 точок доступу до адміністративних послуг. Серед інших областей найближча до нас – Франківщина з 281 центром. Таку інформацію за даними станом на 2 квартал 2023 року оприлюднили у Мінцифри.

Про це пише голова ЛОВА Максим Козицький, пише Четверта студія.

Нам важливо, щоб жителі області могли вирішити усі свої справи, пов’язані з документами та послугами, не виїжджаючи далеко зі свого міста чи села, а головне – без черг та нервів. Тому зараз активно працюємо над тим, аби до кінця цього року у кожній громаді з’явився ЦНАП. 

Крім того, у межах Концепції підтримки Захисників та Захисниць у Львівській області фахівці управління з питань цифрового розвитку Львівської ОВА впроваджують у ЦНАПах весь спектр послуг для ветеранів та членів їхніх сімей. Серед іншого у центрах допомагатимуть нашим оборонцям отримати психологічну допомогу, юридичні консультації, пройти реабілітацію. Такою опцією вже можна скористатися у Яворівській, Дрогобицькій та Львівській громадах. Масштабуватимемо її на всю Львівщину.  

Дякую команді управління з питань цифрового розвитку Львівської ОВА за лідерство у наближенні якісних та комфортних адмінпослуг до кожного жителя області та людей, які знайшли у нас домівки після 24 лютого 2022 року. Вдячність громадам за те, що зусиллями та фінансами підтримують розвиток мережі ЦНАПів області – це турбота про комфорт та гідність людей. Дякую Мінцифри, яке уже 4 рік якісно курує цей важливий процес, – йдеться у повідомленні Козицького.

Коментарі

Позначки: