Когнітивний дисонанс у Львівській облраді

Новини 20 Вересня, 2023 194

Роман Филипів

“Відсипний” день після чергування дав можливість поспостерігати за сесією облради і колегами-депутатами

У Львівській обласній раді учора під час пленарного засідання відбувалось жалюгідне видовище.

Про це повідомив депутат Львівської обласної ради, військовослужбовець ЗСУ Роман Филипів, пише Четверта студія.

«”Відсипний” день після чергування дав можливість поспостерігати за сесією облради і колегами-депутатами

Жалюгідне видовище. Прикро дивитися, коли у людей роздвоєння особистості (не у всіх, але таких вистачає). От виходить чоловік до трибуни і ллється піснею промова про професіоналізм, у тому числі, очевидно, і його, а після обіду не приходить у сесійну залу, тобто не приходить на роботу.

Група інших постійно “плете” байку про ренесанс облради, а цілою фракцією, знову ж таки після обіду губиться у кав’ярнях мирного Львова.

Ще одні патріоти розпинаються у любові до громад і війська, але “забивають” на те, аби прийти і проголосувати за потрібні рішення стосовно некритичних видатків чи “військового” ПДФО. Ну і добра частина “чинуш”, які продали гідність і не бачать ні краденої гуманітарки, ні кривавого “Шляху” та й не розуміють, що на біді щастя не змайструєш», – ділиться враженнями про перегляд сесії Роман Филипів.

Він наголошує: «На жаль, ця рада “важка”, за неї ще б можна було поборотися, але більше треба боротися в інших місцях».

«Єдине, що там ще можна робити, то це “вигризати” (вдумайтесь, в час війни) якісь ресурси для війська, витягуючи їх з біатлонних стадіонів та інших “пріоритетів”.

Але я б усім радив пильно спостерігати за ультра-інфрапатріотичною Львівською обласною радою 8-го скликання, бо значна частина цих лицарів, ні – лицемірів, винирне згодом з розповідями про те, як вони боролися за неньку на політичному фронті. Підготуйте для них оцінку вже зараз, бо ворога здолати – це значить лише отримати шанс на майбутнє. А от будувати це майбутнє варто з тими, хто апробований “теперішнім”, – підсумував Роман Филипів.

Коментарі

Позначки: ,