Правила дорожнього руху біля вокзалу у Львові порушують менше

Галерея 01 Вересня, 2023 661

Правила дорожнього руху біля вокзалу у Львові порушують менше

результати спільної праці фахівців за тиждень

З минулого тижня на площі Двірцевій, біля головного вокзалу, інспектори з паркування управління безпеки міста спільно з представника Укртрансбезпеки і патрульної поліції стежать за дотриманням Правил дорожнього руху.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Як повідомив Микола Діденко, начальник відділу контролю і адміністрування у сфері паркування управління безпеки міста, спільна робота показала гарні результати. Водії транспортних засобів реагують вже на саму присутність поліції і Укртрансбезпеки і менше порушують правила.

«Біля головного вокзалу маємо постійні затори через неправильне паркування приватних водіїв, таксистів. Відтак минулого тижня до відпрацювання території ми залучили представників Укртрансбезпеки. Також вже давніше з нами працює поліція.

Відзначу, що їхня присутність позитивно впливає на зменшення кількості порушень. Якщо в перший день ми зафіксували 21 порушення, то на наступний день вже було 13.

Тому будемо продовжувати спільно роботу. Ця співпраця дозволяє не просто виявляти незаконно припарковані транспортні засоби, а забезпечити плавний рух транспорту і уникнути ситуацій, що загрожують безпеці пішоходів та учасників дорожнього руху», – пояснив Микола Діденко.

Коментарі

Позначки: ,