Від Садового вимагають нарешті навести лад із транспортом у Львові

Новини 28 Квітня, 2023 10 947

«Громадський транспорт у Львові має працювати довше та згідно з графіком», — Олекса Возняк

Сьогодні під час сесії Львівської міської ради Олекса Возняк, депутат фракції «Голос» звернувся до міського голови Львова Андрія Садового з вимогою навести лад із графіками руху громадського транспорту Львова.

Про це пише Четверта студія.

«Останнім часом до мене, як до депутата Львівської міськради, часто звертаються львів’яни, які скаржаться на те, що після 21-ї години громадський транспорт не ходить і це ускладнює пересування містом. Окрім цього, разом зі студентами програми «ІТ та Бізнес-аналітика» УКУ ми зараз вивчаємо роботу громадського транспорту у Львові. Вибіркова перевірка запланованих графіків руху громадського транспорту показала, що проблема не лише в тому, що не виконуються заплановані рейси, але і в тому, що на багатьох маршрутах рейси у вечірні години навіть не заплановані. Як результат, у львів’ян виникають незручності з добиранням додому після 21-ї години», — зазначив
депутат.

З 1 квітня у розклад руху вказаних трамваїв внесено незначні зміни, але це не вирішує проблему в цілому.

У зв’язку з цим, депутат на сесії звернувся до міського голови з проханням дати вказівку відповідним підрозділам розробити графіки руху громадського транспорту таким чином, щоб відправлення останнього рейсу з початкової чи кінцевої зупинки маршруту відбувалось не швидше ніж о 23-ій годині.

Коментарі

Позначки: ,