Львівщина передала на фронт автомобілі та зимову форму (ФОТО)

Галерея 30 Грудня, 2022 141

5 автомобілів для медичної евакуації, 5 «швидких» та 700 комплектів зимової форми передали сьогодні зі Львівщини для наших воїнів

Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький, пише Четверта студія.

Цю важливу допомогу придбав благодійний фонд компанії SoftServe «Відкриті очі». Передали її у межах ініціативи «1000 автомобілів свободи» та проєкту «Drive for life» цього благодійного фонду.

Автомобілі швидкої медичної допомоги укомплектовані всім необхідним обладнанням для реанімації – дефібриляторами з моніторами пацієнта, апаратами ШВЛ, ларингоскопами, кисневими концентраторами, ношами для спінальних травм, інфузоматами. «Швидкі» та машини для медевакуації  служитимуть у порятунку життів наших воїнів на передовій. До комплектів зимової форми входить куртка, фліска, штани та термобілизна. Уніформу отримають підрозділи, які найбільше потребують.

Дякую усім представникам благодійного фонду «Відкриті очі» та компанії SoftServe, зокрема віцепрезиденту з адміністративних питань Юрію Стогнію, представникам БФ Ользі Крук і Роману Перепічці, які доклались коштами й зусиллями для придбання цієї допомоги. Вдячність за постійну підтримку, яку ви надаєте від початку повномасштабної війни нашим захисникам і захисницям, медзакладам й усім людям у біді – за передані 25 автомобілів швидкої медичної допомоги, 18 автомобілів для медевакуації, 370 тонн гуманітарної допомоги, понад 15 тисяч одиниць індивідуального захисту та 5 тисяч одиниць комп’ютерної техніки.

Продовжуємо – до перемоги!

Коментарі

Позначки: , ,