У Львові п’яний водій намагався втекти з місця ДТП (ФОТО)

Галерея 20 Вересня, 2022 263

Патрульні склали чотири адмінматеріали на нетверезого водія, який вчинив ДТП і намагався втекти з місця події

Сьогодні, близько 14-ї години, львівські патрульні отримали виклик про ДТП між транспортними засобами Isuzu NQR та Fiat Doblo, на проспекті Червоної Калини.

Про це пише Четверта студія з посиланням на патрульну поліцію Львівщини.

У телефонній розмові заявниця повідомила, що водій вантажівки поїхав з місця події у напрямку вулиці Івана Чмоли. Згодом, потерпіла повідомила, що правопорушник залишив автомобіль на раніше згаданій вулиці і втікає пішки.

Патрульні прямуючи у тому напрямку виявили 36-річного утікача. Під час спілкування з львів‘янином, поліцейські помітили у нього очевидні ознаки алкосп‘яніння. Він погодився пройти перевірку на пристрої Drager. Результат — 2,83 проміле. Як з‘ясувалося, чоловік вже притягався до відповідальності за нетверезу їзду.

На водія інспектори склали кілька адміністративних матеріалів, а саме: протоколи за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп‘яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), а також винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

Коментарі

Позначки: