На благодійних заходах до Дня молоді на Львівщині зібрали майже 60 тисяч гривень

Новини 15 Серпня, 2022 30
На благодійних заходах до Дня молоді на Львівщині зібрали майже 60 тисяч гривень

На благодійних заходах до Дня молоді на Львівщині зібрали майже 60 тисяч гривень

З нагоди Дня молоді на Львівщині відбулася низка благодійних заходів

Зокрема,  у неділю Львівський обласний молодіжний центр і обласний центр «Спорт для всіх» провели благодійний волейбольний турнір. За перемогу змагалися 11 команд. Суддею турніру став голова федерації волейболу Львівщини Володимир Левків.

Про це повідомляє Львівська ОВА,  пише “Четверта студія”.

У запеклій та непростій боротьбі перемогу здобула команда «Ravens». ВК «Левандівка» та «ВК імені Івана Височанського» отримали друге та третє місця відповідно. Команди-переможці отримали кубки та медалі.

«11 команд на турнірі, які зробили свої внески, один спонсор, який вирішив переказати кошти на наші рахунки – і в результаті зібрано 40 тисяч гривень для наших Збройних сил. Ці кошти ми додамо до іншої благодійної допомоги, яка прийшла з-за кордону та зможемо купити прилад нічного бачення для підрозділу ССО «АЗОВ» на передову, щоб вони могли швидше приблизити нашу перемогу! Дякуємо всім учасникам, партнерам та нашим спонсорам, зокрема компанії «apple.market.lv», – зазначив керівник Львівського обласного молодіжного центру Іван Сапса.

Учасники заходу кажуть, що чекають на інші схожі турніри, адже це можливість весело і спортивно провести час і водночас зробити добру справу.

Ще 11 тисяч гривень вдалось зібрати на Благодійній грі «MindGame» та 8 тисяч на святковому концерті поблизу пам’ятника Шевченку. Ці кошти у той же день передали волонтерам, які найближчим часом вирушали на схід.

Заходи спільно з партнерами організувало управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Слід зауважити, що ще частина молодих людей долучилась до допомоги війську нематеріально – розпочавши святковий день із здачі крові для поранених воїнів.

Коментарі

Позначки: ,