Доставка суші і магазини цукерок у центрі Львова мають російських бенефіціарів

Новини 13 Квітня, 2022 296

Доставка суші і магазини цукерок у центрі Львова мають російських бенефіціарів

Доставка суші «Sushi Master» і магазини з цукерками «Мармеладний кіт», що працюють у Львові, мають російських бенефіціарів. Про це свідчать дані із аналітичної системи YouControl, пише Твоє Місто.

У центрі Львова працює три крамниці із солодощами під брендом «Мармеладний кіт», на проспекті Свободи, 41, на пл. Ринок, 43 та на вул. Галицькій, 9.

За даними з аналітичної системи YouControl, кінцевими бенефіціарними власниками ТОВ «Мармеладний кіт» є троє росіян.

ТОВ «Мармеладний кіт» зареєстроване у Києві у 2020 році. Одним із співзасновників є компанія «ІГ Нідерланди Б.В. (YG Nederland B.V.), вона має 95% у цьому бізнесі. Ще 5% має киянка Ганна Островська. Утім кінцевими бенефіціарами є троє громадян Росії – Максим Коротков з Москви, Микита Касьянов з Московської області і Олексій Павлов з Краснодара.

З української та російської сторінок бренду в Instagram видно, що у компанії працює спільний маркетинг, збігаються акції. У Росії працює 16 магазинів, також вони працюють і за кордоном.

Олексій Павлов з Краснодара також є кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Суши мастер Україна». Компанія займається ресторанним бізнесом, зокрема послугами мобільного харчування, тобто доставкою суші. Зареєстрована вона у Києві у 2016 році. Sushi Master позиціонує себе як міжнародну мережу японської та паназіатської кухні у форматі Fast Casual та Take Away.

Рекламуючи свою продукцію, компанія каже, що скеровує кошти на підтримку Збройних сил України. У Львові вони працюють за адресою вулиця Зелена, 176. Окрім Львова Sushi Master працюють у понад 40 містах країни.

За даними з аналітичної системи YouControl, керівником ТОВ «Суши мастер Україна» є та ж Ганна Островська, киянка яка має 5% ТОВ «Мармеладний кіт». Кінцевими бенефіціарами з частками по 50% є Олексій Павлов з Краснодара, що також має частку у ТОВ «Мармеладний кіт» та Алекс Яновський, громадянин США.

Нагадаємо, що керівник Львівської ОВА Максим Козицький створив міжвідомчу робочу групу, яка шукатиме на території Львівщини об’єкти, право власності на які належить російській федерації та її резидентам.

Коментарі

Позначки: