На пунктах пропуску з Польщею у Львівській області утворилися черги з вантажівок

Новини 20 Грудня, 2021 46
На пунктах пропуску з Польщею у Львівській області утворилися черги з вантажівок

На пунктах пропуску з Польщею у Львівській області утворилися черги з вантажівок

На пунктах пропуску з Польщею у Львівській області черги з вантажівок. Станом на 15 годину, 20 грудня, найбільша кількість вантажівок на пунктах пропуску “Рава-Руська” та “Шегині”. Ще близько 100 легкових авто очікують на в’їзд в Україну у пункті пропуску “Шегині”.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на Суспільне, про це розповіла речниця сьомого прикордонного загону Олександра Кучковська.

“Щодо вантажного транспорту, то є черги на в’їзд і на виїзд у пункті пропуску “Рава-Руська”, “Краківець” та “Шегині”. У “Раві-Руській” на виїзд з України черга 240 вантажівок, на в’їзд немає. У пункті пропуску”Краківець” на виїзд з України 180 вантажівок, на в’їзд в Україну — 160. У пункті пропуску “Шегині” на виїзд з України є 150 вантажівок та на в’їзд в Україну 15 вантажівок”, — розповіла Олександра Кучковська.

Львівські прикордонники очікують черги на пунктах пропуску упродовж 23-24 грудня. Саме у ці дні часто повертаються із сусідньої Польщі до України заробітчани. Які умови в’їзду для українців та іноземців”, – розповіла речниця сьомого прикордонного загону Олександра Кучковська.

“На в’їзд в Україну громадяни України мають показати свій ковід-сертифікат або результат ПЛР-тестування. Якщо мають ПЛР-тест, слідують на територію України, встановлюють додаток “Дій вдома” і повторно здають ПЛР-тест та чекають результату. Така ж процедура для іноземців”, — каже Олександра Кучковська.

За словами Олександри Кучковської, на ці дні кількість прикордонників збільшать.

Коментарі

Позначки: , ,