Відсьогодні зі Львова до Запоріжжя запускають прямий авіарейс

Новини 17 Грудня, 2021 250
Відсьогодні зі Львова до Запоріжжя запускають прямий авіарейс

Відсьогодні зі Львова до Запоріжжя запускають прямий авіарейс

Сьогодні, 17 листопада, українська авіакомпанія Air Ocean Airlines розпочинає обслуговувати регулярні рейси за напрямком «Львів-Запоріжжя».

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Львівська ОДА.

Новий маршрут виконуватиметься літаками АН-148-100Е двічі на тиждень: щоп’ятниці та щопонеділка. Тривалість польоту – 1 година 15 хвилин. У Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького повідомили, що попередньо рейси заплановані до 25 березня 2022 року.

Розклад рейсів: «Львів – Запоріжжя»: 12:05 – 13:20 год. «Запоріжжя – Львів»: 14:45 – 16:00 год.

Наразі ціни на квитки стартують від 865 гривень за напрямком «Львів-Запоріжжя» та 898 гривень для напрямку «Запоріжжя-Львів».

«Ми продовжуємо з’єднувати українські міста, до яких ви можете дістатися в найкоротший термін. Пропонуємо вам прямий рейс на крилах нашої авіакомпанії з чарівного міста Львів до козацького міста Запоріжжя. Запрошуємо вас до подорожі та подбаємо про вашу безпеку і комфорт» – інформують у пресслужбі авіакомпанії Air Ocean Airlines.

Нагадаємо, що з 12 грудня Air Ocean з’єднав східну та західну столиці України. Рейси за напрямком «Львів-Харків» відбуваються у четвер та неділю. Виліт зі Львова 12:05 год, приліт до Харкова 13:20 год. Харків – Львів, виліт з Харкова – 14:20 год, приліт до Львова о 15:35 год.

Як зазначає заступник начальника управління туризму та курортів облдержадміністрації Тарас Лозинський: «У зв’язку з відкриттям нових рейсів ми звернулися з пропозиціями двосторонньої співпраці до Запорізької та Харківської ОДА, зокрема розглянути можливість розміщення аудіовізуального контенту туристичних можливостей Львівщини на їхніх сайтах, в соцмережах, а також розповсюдити між туристичними операторами областей.

Переконані, що такі маркетингові заходи сприятимуть налагодженню ефективної комунікації, обміном досвідом між представниками даної галузі та в подальшому формуванню якісних туристичних продуктів, збільшенню туристичних потоків між областями».

Довідково:

Авіакомпанія Air Ocean Airlines створена у 2020 році. У жовтні 2021 року отримала сертифікат експлуатанта та ліцензію, що дозволяє їй займатися комерційними перевезеннями пасажирів.

Авіаквитки можна придбати на офіційному сайті airocean.com.ua, а також на сайтах tickets.lowcostavia.com.ua та kiwi.com

Коментарі

Позначки: ,