У Львові стартувало голосування за проекти громадського бюджету

Політика 03 Листопада, 2021 88

У Львівській міській раді відбулося урочисте засідання за участю депутатів 1-го демократичного скликання, фото ЛМР

Наступного року в громаді планують реалізувати 8 великих та 100 малих проєктів. На них із міського бюджету виділили 75 мільйонів гривень

У Львові розпочалось голосування за проєкти Громадського бюджету. Воно триватиме до 15 листопада.

Про це Суспільному повідомив директор департаменту міської агломерації Юрій Лукашевський, пише Четверта студія.

Цьогоріч львів’яни зможуть обирати з-поміж 230 проєктів. Кожна людина може проголосувати за один великий і один малий проєкт.

“Маємо 230 проєктів, які зараз є на голосуванні. Сьогодні (31 листопада, — ред.) з 12-ї години ночі почалося голосування. Вже станом на 11:00 маємо 10 тисяч людей, які проголосували”, — каже Юрій Лукашевський.

Мешканці Львівської територіальної громади, які у ній прописані, можуть віддати свої голоси за проєкти на сайті Громадського бюджету. Ті ж люди, які тут мешкають, але не мають прописки, можуть голосувати в ЦНАП.

“Для тих людей, які не зареєстровані у Львові, але офіційно працюють, навчаються, або були народжені чи володіють нерухомістю у Львові – для них залишається можливість проголосувати в ЦНАП за попереднім записом. Для них зробили виняток, тому що у них немає можливості проголосувати онлайн”, — каже начальник відділу розвитку мікрогромад Орест Файфурка.

Проєкти планують реалізувати протягом 2022 року.

Коментарі

Позначки: ,