Львівські клуби будуть фаворитами в наступному раунді Кубку України з футболу

Новини 07 Вересня, 2021 122

Два представники Львівщини в Українській Прем’єр-лізі готуються до старту в головному кубковому змаганні держави.

Футбольний клуб «Львів» та «Рух» з Винників дізналися імена суперників по першому основному раунду Кубку України сезону 2021/22, базовим днем якого призначене 22 вересня поточного року.

«Львову» у опоненти дістався клуб «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів, який виступає в Першій лізі, а «Руху» доведеться зіграти з «Миколаєвом», який наразі представляє третій за силою дивізіон держави. Обидва представники Львівщини проведуть ці поєдинки на полях суперників.

На думку експертів відомої беттинг-компанії Leon, львівські клуби будуть фаворитами цих двобоїв. Наприклад, для тих, хто планує використати свій промокод Leon для гравців, отриманий за різноманітні досягнення у процесі гри, саме на проході «Львова» до наступного раунду, корисною буде інформація про те, що шанси «Містян» наразі оцінені у 69% вірогідності. Це є доволі високим показником, особливо враховуючи кубковий характер протистояння.

У той же час, «Руху» віддають близько 75% шансів у битві з «Корабелами» з Миколаєва. І цей варіант виглядає ще більш надійно для бажаючих відіграти свій бонус Леон на матчах наступної стадії Кубку України з футболу. В цьому випадку експерти керуються не лише різницею в класі між представниками різних дивізіонів, але й різницею в класі складів команд. Адже клуб з півдня держави влітку пережив непрості часи, втративши багатьох з лідерів основного складу.

Відзначимо, що до кубкових битв колективам з Львівщини доведеться провести ще по два поєдинки у рамках Української Прем’єр-ліги. Причому календар «Містян» виглядає менш складним, адже «Руху» доведеться зіграти вдома проти «Зорі» та на виїзді проти «Десни», які є претендентами на медалі першості. Тоді як на «Львів» чекають матчі з менш статусними суперниками – на виїзді з «Вересом» та вдома з «Металістом-1925».

Коментарі

Позначки: